Hospitalizovana i bivša prva dama Amerike! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hospitalizovana i bivša prva dama Amerike! (FOTO)

Barbara Buš navodno ima bronhitis, rekao je portparol.

Bivši američki predsednik Džordž H.V. Buš (92) prebačen je na intenzivnu negu bolnice u Hjustonu zbog upale pluća, a u istu kliniku smeštena je i njegova supruga Barbara (91) zbog kašlja i iscrpljenosti.

Barbara Bush Admitted to Hospital as President George H.W. Bush Remains in ICU - https://t.co/sDE2oTdTGF https://t.co/9Ft6nyvby1

Kako je sinoć saopštio Bušov portparol Džim Mekgret, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predsednik prebačen je danas na intenzivnu negu zbog problema sa disajnim putevima povezanih sa upalom pluća.

PRESIDENT AND MRS GEORGE H W AND BARBARA BUSH ARE UP AGAINhttps://t.co/hJJwowvzvT

— Lawanson Akin (@akinlawanson) January 19, 2017

Buš, koji je u bolnici od subote, imao je intervenciju oslobađanja disajnih puteva i trenutno je stabilno, prenosi Rojters.

Bivši američki predsednik Džordž Buš u bolnici

Bušov portparol je rekao i da je bivša prva dama, koja je u braku Džordžom Bušom 72 godine, juče ujutro hospitalizovana iz predostrožnosti nakon iscrpljenosti i kašlja.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.