Horor: Odbile trojku, raskomadao ih i samleo!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Odbile "trojku", raskomadao ih i samleo!

Aleksandar Maslenikov ime je zločinca o kome bruji svet. Jezivi zločin odigrao se u Rusiji, a ubica je uhapšen prošle nedelje zbog optužbi da je dve devojke ubio, iskasapio, a delove tela samleo i bacio psima.

Foto: Youtube/screenshot

Razlog zbog kog je počinio zločin još je bizarniji - Maslenikov je devojkama ponudio da sa njim obe imaju seksualni odnos, a kada su ga odbile, odlučio se na surovi zločin.

Danas se pojavio i snimak poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trenutaka dve devojke, na kojima se vidi i lice ubice, dok sa njima izlazi iz kluba.

Na jezivom snimku vidi se Maslenikov (31) kako puši cigaretu i nosi bocu vina dok napušta karaoke klub u šest sati ujutru, u ruskom gradu Volžski.

Njega prate dve devojke, Darija Labutina (29) i Olga Šapošnjikova (28), po zanimanju prodavačice.

Zna se da su sa njim otišle do stana koji je iznajmio pošto je pušten iz zatvora u kom je bio zbog više silovanja, seksualnih napada i pljačke.

Devojke, koje su radile u lokalnom tržnom centru, nisu znale za njegovu prošlost, a njihovi prijatelji ne znaju kako i zašto su uopšte pošle za njim pošto su obe imale momke i bile u stabilnim vezama.

I pored toga, devojke su otišle na piće u stan ubice, a nejasno je da li ih je ubio odmah pošto su odbile da imaju "trojku" sa njim, ili ih je prvo silovao pa ubio.

Povezane vestiMonstrum: Ćerku silovao 20 godina, rodila osmoro

Ono što se zna je da je njihova tela rasparčao u kupatilu, jednu od devojaka čak na 20 delova.

Mediji prenose i da je onda zločinac delove tela samleo u mašini za mlevenje, pa ih dao psima da pojedu. Policija još nije potvrdila te navode.

Maslenikov je uhapšen u blizini Moskve pošto je bio osumnjičen da je pripremao napad na još jednu ženu, frizerku.

Ovog vikenda u gradu je zbog zločina protestovalo 500 ljudi. urlali su "ubica" "nitkov"...

Iz policije navode da je Maslenikov priznao zločin.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.