Hitna evakuacija aerodroma zbog bombe! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 06.Okt.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna evakuacija aerodroma zbog bombe! (FOTO)

Muškarac u dvadesetim godinama uhapšen je zbog sumnje da je u zapadnoj Švedskoj pokušao da unese eksplozive u avion, objavila je policija.

Föremålet på Landvetter gav utslag för sprängämnet TATP - Göteborgs-Posten https://t.co/BLcSB9XyP6

Preminuo gradonačelnik Amsterdama (FOTO)

Muškarac je zaustavljen u četvrtak ujutro na geteborgškom aerodromu Landveter pri pokušaju ukrcavanja na let u drugu članicu Europske unije, rekao je portparol policije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Peter Adlerson.

STRAVIČNO: Žena umrla, a niko nije SMEO DA JOJ POMOGNE zbog OVOGA!

Sigurnosna provera otkrila je prisutnost eksplozivnih materijala u njegovom prtljagu, dodao je Adlerson. Neko od putnika je to video i krenuo da viče na sav glas: "bomba, bomba!"

Ovo stvarno NIKO NIJE OČEKIVAO! Saudijski kralj došao u Rusiju, i čim je kročio usledio je NEVIĐENI ŠOK! (VIDEO)

Lokalne novine pišu kako je uhapšeni državljanin Nemačke, i navode tvrdnju neidentifikovanog izvora da je pokušao da unese eksploziv TATP.

TATP, što je skraćenica za triaceton-triperoksid, eksploziv je koji je korišćen u terorističkom napadu na pop koncert u Mančesteru.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.