Helikopter pao na naselje kod Maniile

Izvor: S media, 17.Maj.2010, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helikopter pao na naselje kod Maniile

Helikopter u kojem su se nalazili guverner jedne filipinske provincije srušio se danas na naselje južno od Manile, a u nesreći je poginulo četvoro putnika i članova posede, kao i tri osobe na zemlji, saopštili su zvaničnici.

Letelica, u kojoj su se nalazili guverner provincije Keson Rafael Nantez, dva pripadnika obezbedjenja i pilot, srušio se ubrzo po poletanju iz Lucene, oko 110 kilometara južno od Manile.

Kako je navela policija, helikopter je udario u kuće koje su se zapalile. Dva tela pronadjena su u jednoj kući, a treće ispred nje.

Uzrok nesreće za sada nije poznat.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam žrtava pada helikoptera na Filipinima

Izvor: Mondo, 17.Maj.2010

Helikopter u kojem je bio guverner jedne filipinske provincije srušio se danas južno od Manile, a u nesreći je poginulo četvoro putnika i članova posade, kao i tri osobe na zemlji, među kojima I jedna 14-godišnja devojčica.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.