Helikopter pao na favele

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helikopter pao na favele

U padu helikoptera na kuću u siromašnom delu Sao Paola, u Brazilu, jedna je osoba poginula, a dve su povređene.

Prava drama odvijala se u četvrti Jaragua u brazilskom gradu Sao Paolo kada se odjednom helikopter srušio na jednu od straćara. U nesreći je poginuo pilot helikoptera, a još dve osobe su povređene.

Letelica koja se srušila je helikopter Bell 206 kapaciteta sedam putnika i pilot, a korišćena je kao "vazdušni taksi", javlja Fox News.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Sao Paolo ima najveću svetsku flotu helikoptera za privatne svrhe. Pomoću helikoptera stanovnici dubljeg džepa često putuju s jednog kraja grada na drugi.

(MONDO/Foto: Tanjug/AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Helikopter pao na udžericu u Sao Paolu

Izvor: Kurir, 22.Jan.2013

U nesreći je poginuo pilot, dok je troje putnika zadobilo teške povrede..SAO PAOLO - Pilot je poginuo, a još troje putnika je povređeno u padu helikoptera na kuću u siromašnom delu Sao Paola, u Brazilu...Nesreća se dogodila u četvrti Žaragua, a uzrok pada letelice, za sada, nije poznat...Helikopter...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.