Hamnei potvrdio Ahmanedidžadov izbor

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2009, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamnei potvrdio Ahmanedidžadov izbor

Iranski vrhovni verski vođa, ajatolah Ali Hamnei, danas je zvanično potvrdio drugi predsednički mandat Mahmuda Ahmadinežada, izvestili su iranski mediji. Razmirice oko regularnosti tih izbora održanih u junu i dalje traju.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo suđenje podstrekačima protesta u Iranu

Izvor: Glas javnosti, 02.Avg.2009, 21:30

TEHERAN - U Iranu je juče počelo suđenje političarima optuženima za podsticanje demonstracija protiv režima Mahmuda Ahmadinedžada posle predsedničkih izbora u junu...Iranski mediji prenose da su neki od uhapšenih optuženi za podrivanje nacionalne bezbednosti, za šta bi mogli da budu osuđeni...

Nastavak na Glas javnosti...

Uprkos svemu

Izvor: RTV Pink, 03.Avg.2009

Hamnei odobrio drugi predsednički mandat Ahmadinežada . . . Iranski vrhovni verski vođa, ajatolah Ali Hamnei, danas je zvanično potvrdio drugi predsednički mandat Mahmuda Ahmadinežada, izvestili su iranski mediji. .

Nastavak na RTV Pink...

Hameni potvrdjuje izbore

Izvor: S media, 03.Avg.2009

Vrhovni lider Irana ajatolah Ali Hameni danas bi, kako je najavljeno, trebalo javno da potvrdi Mahmuda Ahmnadinedžada na njegovom drugom predsedničkom mandatu, mada razmirice oko regularnosti junskih izbora i dalje traju. ..Kako prenosi BBC, kritike na račun Ahmadinedžada i to ne samo iz redova...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.