Izvor: Večernje novosti, 30.Nov.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U GVATEMALI: Tuča u zatvoru, šestoro mrtvih

GVATEMALA SITI - U neredima do kojih je došlo u jednom zatvoru u Gvatemali poginula su najmanje šestorica zatvorenika, a sedam ih je ranjeno, saopštio je danas zamenik ministra unutrašniih poslova Elmer Sosa.Do velikih nereda je došlo kada su se sukobili članovi kriminalne grupe Mara 18 i zatvorenici koji nisu pripadnici organizovanog kriminala.Krvavi sukobi u zatvorskom krugu zaustavljeni su tek kada je intervenisala vojska i specijalna policija, preneo je AP.Zatvor u kome je došlo do nereda projektovan je za najviše 600 ljudi, ali trenutno u njemu kazunu izdržava čak 3.092 zatvorenika.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TUČA U PRENATRPANOM ZATVORU U pobuni u Gvatemali 16 mrtvih

Izvor: Blic, 30.Nov.2015

Najmanje 16 osoba je stradalo danas u sukobu rivalskih bandi u prenatpanom zatvoru u Gvatemali, izjavio je zamenik ministra unutrašnjih poslova te zemlje Elmer Sosa...On je naveo da specijalne jedinice policije i vojske i dalje pokušavaju da povrate kontrolu u zatvoru "Granha Penal Kanada", prenela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.