Gradonačelnik pomoću policije špijunirao devojku

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik pomoću policije špijunirao devojku

Rumunska policija privela je gradonačelnika Jašija osumnjičnog da je zloupotrebio položaj tako što je pomoću policije špijunirao svoju devojku i rivale.

U Odeljenju za borbu protiv korupcije kažu da je George Nikita uhapšen u petak i protiv njega se vodi sudska istraga. Pritvorena su i tri viša policijska zvaničnika iz Jašija.

Nikita, gradonačelnik od 2003. godine, član je vladajuće Socijaldemokratske partije.

Mediji su preneli da je on, po dokumentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tužilaštva, pod policijsku prismotru stavio svoju devojku koja radi u gradskoj upravi i tražio od jednog policajca da u njen mobilni telefon ubaci aplikaciju za nadzor.

Tužioci kažu da je Nikita od januara do aprila došao i do poverljivih informacija o svojim rivalima, takođe zloupotrebljavajući policiju i zaposlene u gradskoj upravi.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.