Gotovo, pao otkaz u Premijer ligi!

Izvor: OkRadio.rs, 24.Feb.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, pao otkaz u Premijer ligi!

Sve je i ozvaničeno. Kako je objavljeno i na sajtu kluba, Klod Puel više nije trener Lester sitija!   Francuz je dobio otkaz nakon ubedljivog poraza od Kristal Palasa u okviru 27. kola Premijer lige i to na "King Paueru", rezultatom 1:4.    "Lisice" su na 12. mestu na tabeli sa 32 osvojena boda, poprilično su sigurni što se tice opstajanja u ligi, ali izgleda da su ambicije kluba daleko veće.   Tako je Francuz ostao bez posla nakon 16 meseci, očekuje se da ekipu do kraja sezone kao v.d. predvodi Majkl Eplton.   Po završetku sezone ce se "Lisice", kako prenose mediji u Engleskoj, okrenuti ka treneru Seltika...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Puelu otkaz u Lesteru

Izvor: RTS, 25.Feb.2019, 12:09

. Francuski fudbalski stručnjak Klod Puel dobio je otkaz na mestu menadžera Lestera, objavljeno je danas na sajtu engleskog premijerligaša.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.