Lopov sakriven u koferu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2011, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov sakriven u koferu

BARSELONA -

U španskoj pokrajini Kataloniji nedavno je uhapšen muškarac koji je, krijući se u koferu smeštenom u prtljažniku aerodromskog autobusa, krao stvari iz tuđih putnih torbi tokom vožnje, saopštila je danas španska policija.

U saopštenju se navodi da je "lopov-kontorcionist", inače visok 1,78 metara, imao saučesnika koji je takođe uhapšen.

Njih dvojica su ovu prevaru izveli nekoliko puta pre nego što su uhvaćeni, kazao je jedan policajac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je tražio da ostane anoniman.

Jedan od lopova bi kupovao kartu od aerodroma u Hironi do Barselone, dok bi se drugi uvukao u kofer koji bi njegov saučesnik smestio u prtljažnik autobusa. Tokom 100 kilometara vožnje, lopov bi se izvlačio iz svog skrovišta i krao predmete iz drugih kofera.

U koferu je imao rudarsku lampu, a sa saučesnikom je komunicirao mobilnim telefonom.

Među ukradenim stvarima najviše je mobilnih telefona, laptopova i GPS uređeja.

Nakon obavljenog posla, vraćao bi se u kofer koji bi njegov saučesnik preuzimao po dolasku na stanicu u Barseloni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopov u koferu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2011

BARSELONA -..U španskoj pokrajini Kataloniji nedavno je uhapšen muškarac koji je, krijući se u koferu smeštenom u prtljažniku aerodromskog autobusa, krao stvari iz tuđih putnih torbi tokom vožnje, saopštila je danas španska policija...U saopštenju se navodi da je "lopov-kontorcionist", inače...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lopov sakriven u koferu

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 01:20

BARSELONA - U španskoj pokrajini Kataloniji nedavno je uhapšen muškarac koji je, krijući se u koferu smeštenom u prtljažniku aerodromskog autobusa, krao stvari iz tuđih putnih torbi tokom vožnje, saopštila je danas španska policija. ..U saopštenju se navodi da je "lopov-kontorcionist", inače...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.