Francuskinja se udala za mrtvog čoveka

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuskinja se udala za mrtvog čoveka

Jedna Francuskinja venčala se za muškarca koji je pre dve godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Da bi to uradila, Karen Žimo (22) je morala da se obrati direktno predsedniku Nikoli Sarkoziju.

Karen i Antoni Majo upoznali su se 2007. godine, a sina su dobili 2009, neposredno pred njegovu smrt.

"Bio je moja prva i jedina ljubav, a zajedno smo bili četiri godine. Hteli smo da zajedno odgojimo sina. Nikada nisam htela da to radim sama, ali sudbina je htela drugačije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekla je Karen tokom ceremonije u Dizi-le-Grou u prisustvu članova porodice i prijatelja, na kojoj je nosila belu venčanicu.

"Sada sam njegova žena i uvek ću ga voleti", rekla je Karen.

Francuski pravni stručnjaci predviđaju da će Karen u slučaju da upozna nekog drugog muškaraca za kojeg bi poželela da se uda morati da traži razvod, ali ta procedura ipak ne bi trebalo da bude previše komplikovana.

Inače, zanimljivo je da se u februaru još jedna Francuskinja, 35-godišnja Kristel Demišel udala za svog mrtvog momka, policajca kojeg je 2002. godine ubio pijani vozač.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FRANCUSKINJA SE UDALA ZA MRTVOG VERENIKA?!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011

PARIZ - Francuskinja Karen Žumo (22) udala se za mrtvog verenika koji je još pre dve godine poginuo u saobraćajnoj nesreći?! Da bi se venčala s pokojnim verenikom Antoanom Maloom, nevesta se direktno obratila šefu francuske države..PARIZ - Francuskinja Karen Žumo (22) udala se za mrtvog verenika...

Nastavak na Kurir...

Francuskinja se udala za mrtvog čoveka

Izvor: Cafe.ba, 28.Jun.2011

Jedna Francuskinja vjenčala se za muškarca koji je prije dve godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Da bi to uradila, Karen Žimo (22) je morala da se obrati direktno predsjedniku Nikoli Sarkoziju.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.