Izvor: Blic, 08.Feb.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska i Nemačka postigle kompromis o "Severnom toku 2"

Francuska i Nemačka su postigle kompromis prema kojem Berlin može da ostane glavni pregovarač sa Rusijom o gasovodu "Severni tok 2", navodi se u nacrtu sporazuma koji je agencija AFP dobila na uvid. Francuska je ranije saopštila da će podržati ideju da EU kontroliše novi gasovod, što bi poremetilo planove Rusije i Nemačke.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postignut kompromis o “Sjevernom toku 2”

Izvor: Capital.ba, 08.Feb.2019

PARIZ, Francuska i Njemačka su postigle kompromis prema kojem Berlin može da ostane glavni pregovarač sa Rusijom o gasovodu “Sjeverni tok 2”, navodi se u nacrtu sporazuma koji je agencija AFP dobila na uvid. Francuska je ranije saopštila da će podržati ideju da EU kontroliše novi gasovod,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.