Fico: Rusija nije naš problem, već ono što se desiti s EU

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fico: Rusija nije naš problem, već ono što se desiti s EU

Slovački premijer Robert Fico pozvao je na ukidanje sankcija koje je Evropska unija uvela Rusiji zbog ukrajinske krize, naglasivši da je "glavni problem šta će se desiti s EU".

- Sankcije nisu pomogle nikome. Rusija nije naš problem, naš glavni problem je šta će se desiti s EU - kazao je Fico na slovačkoj televiziji TA3, prenosi agencija Tass.

Fico je kazao da je spoljna politika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Slovačke zasnovana na dve stvari: prvo na članstvu u EU i drugo, na članstvu u NATO.

- S druge strane, mi ponekad moramo da se borimo za naše nacionalne interese u Briselu - naveo je predsednik slovačke vlade.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FICO PROTIV SANKCIJA RUSIJI: Nisu pomogle nikome, daj da vidimo šta će biti sa EU

Izvor: Kurir, 20.Mar.2017

BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico pozvao je na ukidanje sankcija koje je Evropska unija uvela Rusiji zbog ukrajinske krize, naglasivši da je "glavni problem šta će se desiti s EU".

Nastavak na Kurir...

Fico za ukidanje sankcija Rusiji

Izvor: RTS, 20.Mar.2017

. Slovački premijer Robert Fico pozvao je na ukidanje sankcija koje je Evropska unija uvela Rusiji zbog ukrajinske krize, naglasivši da je "glavni problem šta će se desiti sa EU".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.