Evropske berze u crvenom, nastavak pada bitkoina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Feb.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropske berze u crvenom, nastavak pada bitkoina

Evropske berze danas su u većinom u padu s razočaravajućim rezultatima kompanija, dok je na tržištu kriptovaluta bitkoin na najnižem niovu u više od dva meseca. Evropski indeks Stoxx Europe 500 u padu je peti uzastopni dan, što je najduži niz gubitaka od novembra, pošto su znatno pale akcije Dojče banke (Deutsche Bank AG) i BT grupe (BT Group Plc) posle razočaravajućih rezultata, preneo je Blumberg. Nemački DAX je u padu od 1,3 odsto, čime je poništio gubitke iz ove godine i sada je u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

LABUDOVA PESMA KRIPTOVALUTA? Bitkoin na najnižem nivou, evropske berze u crvenom

Izvor: Kurir, 02.Feb.2018

Evropske berze danas su u većinom u padu s razočaravajućim rezultatima kompanija, dok je na tržištu kriptovaluta bitkoin na najnižem niovu u više od dva meseca.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.