Evropa na nogama, meta Sagrada Familija!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa na nogama, meta Sagrada Familija!

Širom Evrope organizovana je velika potraga za najmanje jednim džihadistom, koji je u bekstvu, nakon saznanja da je teroristička ćelija u Barseloni planirala napad na Sagrada Familiju, najpoznatiju katedralu u tom gradu.

Foto: MONDO/Predrag Vujić ilustracija

Policija i službe bezbednosti krenuli su u potragu za preostalim članovima terorističke ćelije koju čine marokanski državljani, iz straha da možda pripremaju nove napade na popularnim turističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << područjima.

Španska policija identifikovala je sinoć trojicu osumnjičenih Marokanaca - Musu Ukabira (17), Saida Aala (18) i Mohameda Hišamija (24), preneo je AFP.

Policija je, takođe, saopštila da traga za četvrtim osumnjičenim Junesom Abujakubom (22) za koga se sumnja da je vozio kombi smrti.

Dramatičan snimak likvidacije teroriste u Španiji!

Francuski bezbednosni zvaničnik rekao je da je španska policija u potrazi za kombijem marke "reno" koji je u četvrtak iznajmljen u Španiji, a za koji se veruje da je prevezen u Francusku.

Španski zvaničnici veruju da su napadi na Barselonu i Kambrils delo terorističke ćelije koju čine najmanje 12 osoba, a koje su najverovatnije inspirisane napadima koji su se po sličnoj matrici dogodili u Londonu u junu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Velika potraga za teroristima: Planirali napad na katedralu Sagrada Familija

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2017

BARSELONA - Širom Evrope u petak naveče je organizovana velika potraga za najmanje jednim džihadistom, koji je još u bjekstvu, nakon saznanja da je teroristička ćelija u Barseloni planirala napad na Sagrada Familiu, najpoznatiju katedralu u Barseloni, piše danas britanski "Telegraph"...Policija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.