Evo kada bi Putin i Tramp mogli da razgovaraju!

Izvor: BKTV News, 23.Jan.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada bi Putin i Tramp mogli da razgovaraju!

Kremlj smatra da se o inicijativama novog predsednika SAD Donalda Trampa može razgovarati tek nakon što počnu kontakti između nove američke administracije i Moskve, a to se još nije dogodilo, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Sada je rano govoriti o bilo kakvim inicijativama jer u ovom trenutku predsednik Tramp tek počinje sa aktivnostima", rekao je Peskov novinarima, istakavši da treba sačekati da kontakti počnu, prenosi Tas.

Neuobičajena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Trampova odluka! Ove ljude je odmah smenio, a posledice bi mogla i Srbija da oseti!

Peskov je izrazio očekivanje da uskoro bude utvrđen datum prvog telefonskog razgovora između ruskog predsednika Vladimira Putina i novog američkog predsednika, ali je rekao da, za sada, nema informaciju o tome kada bi njih dvojica mogla da održe svoj prvi sastanak, navodi Rojters.

Prema njegovim rečima, kontaktima između Moskve i Vašingtona u vezi sa datumom prvog telefonskog razgovora Putina i Trampa bavi se rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

BBC šokirao svet! Objavljen tvit da je Tramp ranjen u pucnjavi! (FOTO)

Peskov je dodao da je prerano govoriti o detaljima bilo kakve moguće saradnje između Rusije i SAD u borbi protiv islamskih ekstremista.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vašington

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Peskov: Očekujemo da će uskoro biti dogovoren telefonski razgovor Putina i Trampa

Izvor: Vostok.rs, 23.Jan.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin više puta je govorio da ne postoji alternativa saradnji u borbi protiv terorizma, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov komentarišući izjave američkog predsednika.. . „Za sada je rano govoriti o inicijativama. Naravno da islamski fundamentalizam i terorizam...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.