Eksplozivna naprava kod kuće Klintonovih

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozivna naprava kod kuće Klintonovih

Federalna policija i tajne službe SAD ispituju sumnjiv paket koji je pronađen u blizini kuće bivšeg predsednika SAD Bila Klintona i njegove supruge Hilari u Čapaki u državi Njujork.

Prema izvorima En-Bi-Sija, u paketu se možda nalazi improvizovana bomba slična onoj koja je nedavno pronađena u poštanskom sandučetu milijardera Džordža Soroša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panika u SAD: Presretnute eksplozivne naprave, evakuacije

Izvor: B92, 24.Okt.2018

CNN javlja da je presretnut sumnjiv paket koji je upućen Beloj kući, prenosi Rojters...Sumnjivi paket poslat je i na adresu kuće Bila i Hilari Klinton, saopštila je policija. Mediji prenose da je nađena eksplozivna naprava. Paket poslat i Obami...Kako se navodi, eksplozivna naprava je nađena u...

Nastavak na B92...

Eksplozivna naprava kod kuće Klintonovih

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2018

Jedan američki zvaničnik je rekao da je "funkcionalna eksplozivna naprava" pronađena kod kuće nekadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona i njegove žene Hilari, bivše državne sekretarke i kandidatkinje za predsednicu, u predgrađu Njujorka...Taj zvaničnik je rekao da se veruje da je pronađeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.