Eksplozija u školi, ima nastradalih! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u školi, ima nastradalih! (FOTO)

Eksplozija postavljena u školi!

U istočnom Alepu dogodila se eksplozija kojom su pogođeni stanovnici koji su se vraćali u svoje domove, nakon što je sirijska vlada saopštila da je povratila potpunu kontrolu nad tim gradom, javlja sirijska državna televizija.

Explosion Rocks Syria's Aleppo as Residents Return: Bomb left in school be evacuated terrorists ABC News - https://t.co/25nCSOQqtg via @ABC

Kako prenosi AP, eksploziju je izazvala naprava ostavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u jednoj školi, a izveštač televizije Al-Manar rekao je da je usmrćeno najmanje tri osobe.

Sirijska vojska juče je u potpunosti preuzela kontrolu nad Alepom, što je najveća pobeda vlade u Damasku od početka rata koji traje već gotovo šest godina.

NEMA VIŠE VREMENA: Da li će Sirija biti glavno bojno polje za Treći svetski rat?

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.