Egzorcista priznao: Ubio sam troje dece

Izvor: Mondo, 18.Nov.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzorcista priznao: Ubio sam troje dece

"Isterivač đavola" Tun Naing priznao je danas optužbe za ubistvo troje dece koje je pretukao nakon što je njihovim roditeljima rekao da su ih zaposeli zli duhovi.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

"Izgubio sam kontrolu i ubio sam ih", rekao je Naing sudu u gradu Tvanteu, južno od Jangona u Mjanmaru.

U policijskom saopštenju navodi se da je, nakon što je roditeljima rekao da su im deca opsednuta, Naing 18. oktobra tokom rituala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << isterivanja đavola udarao i šutirao dve osmomesečne devojčice i dečake od dve i tri godine. Ubica je sakrio tela.

Snimak koji je šokirao Rumuniju (VIDEO)

Dva dana kasnije, Naing je teže povredio četvorogodišnju devojčicu u obližnjem selu u drugom ritualu, zbog kojeg su ga meštani prijavili vlastima.

Sujeverje i verovanje u duhove česta je pojava u Mjanmaru, gde većinu stanovništva čine budisti.

Naing bi se mogao suočiti sa smrtnom kaznom ukoliko bude proglašen krivim prema svim tačkama optužnice.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.