Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJE ODJEKNULE MOGADIŠOM Čuje se i pucnjava u blizini palate predsednika (VIDEO)

Automobil-bomba je eksplodirao u somalijskoj prestonici Mogadišu, nakon čega je usledila još jedna eksplozija i pucnjava u blizini palate predsednika, saopšteno je iz somalijske policije.

- Za sada znamo da je reč o samoubilačkom napadu automobilom-bombom u blizini predsedničke palate. Dogodila se još jedna eksplozija, nakon čega je usledila pucnjava - izjavio je policijski službenik major Mohamed Ahmed.

On je dodao da je prerano govoriti o detaljima i meti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napada, ali se zna da se druga eksplozija dogodila u blizini jednog hotela i da nije bilo žrtava.

Jedan od svedoka eksplozije rekao je Rojtersu da se mogao videti veliki oblak dima iznad Mogadiša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKSPLOZIJE ODJEKNULE MOGADIŠOM U dvostrukom napadu poginulo najmanje troje ljudi (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Feb.2018

U dvostrukom napadu u somalijskoj prestonici Mogadišu poginulo je najmanje troje ljudi, saopšteno je iz somalijske policije...Kapetan Mohamed Husein izjavio je da je prvi napad izvršen automobilom-bombom u blizini štaba somalijske obaveštajne službe...On je rekao da se druga eksplozija dogodila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.