Izvor: B92, 05.Jan.2010, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žrtve pucnjave u zgradi suda

Las Vegas -- Naoružani muškarac otvorio je vatru u zgradi federalnog suda u Las Vegasu i ubio jednog radnika obezbeđenja, dok je drugog teško ranio, pre nego što je ubijen.

Pucnjava do koje je došlo jutros u centru Las Vegasa trajala je oko 30 minuta, a tokom nje je ispaljeno najmanje 30 metaka. U razmeni vatre jedan radnik obezbeđenja od 65 godina je poginuo, dok je drugi, 48-godišnjak, teško ranjen, prenose agencije.

Napadač je ubijen hicem u glavu, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušavao da se udalji od zgrade.

Za sada nije objavljen identitet napadača, kao ni mogići motivi napada koji je izazvao haos u centru grada.

Posle incidenta, zgrada suda i okolne ulice su evakuisane, a centar grada bio je opkoljen policijskim kolima. Policija je pretražila ovu oblast u potrazi za eventualnim saučesnicima napadača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Las Vegas: Pucnjava u sudu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jan.2010

Naoružani muškarac otvorio je danas vatru u zgradi federalnog suda u Las Vegasu, i ubio jednog radnika obezbeđenja, dok je drugog teško ranio, pre nego što je ubijen.

Nastavak na Mondo...

Dvoje mrtvih u pucnjavi u centru Las Vegasa

Izvor: Blic, 05.Jan.2010

Naoružani muškarac otvorio je danas vatru u zgradi federalnog suda u Las Vegasu, i ubio jednog radnika obezbeđenja, dok je drugog teško ranio, pre nego što je ubijen...Pucnjava do koje je došlo jutros u centru Las Vegasa, trajala je oko 30 minuta, a tokom nje je ispaljeno najmanje 30 metaka. U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.