Dvocifrena prednost Obame nad Mekejnom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvocifrena prednost Obame nad Mekejnom

LONDON - Fajnešel tajms piše da kandidat Barak Obama ulazi u završni dan borbe za glasove Amerikanaca sa gotovo dvocifrenom procentualnom prednošću nad Džonom Mekejnom.

Londonski list, kako prenosi Bi-Bi-Si na srpskom, ocenjuje da čak i republikancima skloni posmatrači priznaju da sada ima malo nade da Mekejn u poslednji čas preokrene sreću na svoju stranu.

Dejli telegraf objavljuje reči samog Mekejna - "stručnjaci su nas otpisali, ali prijatelji - Mek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se vratio" - i izveštava da se u nedelju uveče pojavio tračak nade za Mekejna, jer su mu poslednje ankete dale prednost u Ohaju, jednom od ključnih izbornih poprišta.

Independent izveštava da u odlučujućem sprintu u finišu predsedničke trke Obama, praćen rok zvezdom Brusom Springstinom, nastoji da osvoji onaj deo biračkog tela koji mu je najslabija tačka - belu radničku klasu koja donosi 45 odsto glasova na izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.