Dva policajca povređena u pucnjavi u Sarajevu

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva policajca povređena u pucnjavi u Sarajevu

Dva policajca povređena su u sarajevskoj opštini Novi Grad, sukobivši se sa kradljivcima automobila na jednom parkingu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

U saopštenju se navodi da su jutros oko pet sati, tri nepoznate osobe koje su na jednom parkingu pokušale da ukradu automobil "škoda oktavija", pucale prema policajcima, koji su im uzvratili vatrom. Lopovi su potom automobilom marke "audi" krenuli u pravcu Istočnog Sarajeva, na teritoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Republike Srpske, pri čemu su automobilom naleteli na policajce, navedeno je u saopštenju.

Jedan policajac je zadobio teške telesne povrede i zadržan je na bolničkom lečenju, dok je drugi lakše povređen i pušten je na kućno lečenje.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopštili su da rade na rasvetljavanju ovog krivičnog dela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca u saradnji sa ostalim policijskim agencijama.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.