Dva policajca izbodena do smrti tokom protesta u Azerbedžanu

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva policajca izbodena do smrti tokom protesta u Azerbedžanu

Dva policajca su izbodena do smrti tokom protesta u gradu Ganja, na zapadu Azerbejdžana, saopštilo je ministarstvo policije.

Policajci su stradali tokom sukoba sa oko 200 demonstranata, koji su protestvovali zbog hapšenja čoveka koji je osumnjičen da je prošle nedelje napao i ranio gradonačelnika Ganje Elmara Velijeva i njegovog telohranitelja.

Policija je rasturila protest i uhapsila 40 učesnika.

Vlasti sumnjaju da napadač Junis Safarov pripada radiklanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << islamskoj grupi koja priprema napade na državne organe.

Još 11 osumnjičenih je uhapšeno poslednjih dana zbog povezanosti sa atentatom na Velijeva i poziva na demonstracije koje je zabranila policija.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.