Izvor: RTS, 19.Jan.2021, 13:22

"Druga ruska vakcina efikasna 100 odsto"

Ruska Federalna služba za nadzor potrošačkih prava i zaštitu ljudskog blagostanja saopštila je da rezultati kliničkih studija pokazuju da je druga ruska vakcina protiv kovida efikasna 100 odsto, javlja Tas.
Rusija je u novembru otpočela masovna testiranja vakcine "epivakkorona" koju razvija Sibirski institut Vektor.
Prethodna ruska vakcina, i prva koja je odobrena u toj zemlji "sputnjik v" efikasna je 92 odsto, pokazali su rezultati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONI SU KORONI STALI NA REP: Druga ruska vakcina efikasna 100 odsto

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Pre EpiVakKorona cepiva odobren je Sputnjik V, koji ima nešto manju efikasnost..Ruski sektor za zaštitu pacijenata Rospotrebnadzor saopštio je danas da je, na osnovu kliničkih testiranja, utvrđeno da je druga ruska vakcina protiv korone 100 odsto efikasna...Rusija je počela masovna testiranja na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Rusija tvrdi da ima vakcinu efikasnu 100 posto

Izvor: B92, 19.Jan.2021

Druga ruska vakcina protiv kovida 19 delotvorna je sto posto, objavio je regulator za zdravstvo Rospotrebnadzor na temelju rezultata kliničkih ispitivanja, javila je ruska novinska agencija TAS.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.