Donaldu se ovo neće dopasti... (FOTO)

Izvor: Mondo, 09.Mar.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaldu se ovo neće dopasti... (FOTO)

Iako nije bila naročito omiljena među Amerikancima, Melaniji Tramp je za kratko vreme pošlo za rukom da stvari preokrene u svoju korist. Što je više upoznaju, Amerikanci počinju sve više da je vole.

Foto: AP Photo/Alex Brandon

"Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane" moglo bi u ovom slučaju da važi i za bračni par Tramp. Dok Donalda, od kada je stupio na funkciju prvog čoveka Amerike, sve manje sunarodnika voli, njegovoj supruzi popularnost konstantno raste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Od trenutka kada je Donald Tramp postavljen za predsednika SAD, popularnost prve dame porasla je za čak 36 odsto.

Istraživanje je sproveo Si-En-En, televizija koju američki predsednik svako malo optužuje da prenosi “fake news” (lažne vesti). Ako mu se rezultati ovog istraživanja ne budu dopali, verovatno ćemo čuti još jedno "fake news".

Donald i Melanija, ljubavna agonija (VIDEO)

Prema njihovom istraživanju, danas oko 52 odsto Amerikanaca ima dobro mišljenje o Melaniji, što je neverovatan porast od 36 odsto od vremena pre inauguracije.

U februaru 2016. godine pozitivno mišljenje o bivšoj manekenki imalo je 24 odsto Amerikanaca, negativno 31 odsto, a 23 odsto Amerikanaca nije imalo pojma ko je ona.

"Sloboda za Melaniju Tramp" (VIDEO)

Ipak, za kratko vreme stvari su se promenile.

Danas svega tri odsto Amerikanaca ne zna ko je prva dama, negativno mišljenje o njoj ima i dalje 32 odsto, ali je zato značajno porastao procenat onih koji su promenili mišljenje o Melaniji i sada je podržava 52 odsto građana Amerike.

Si-En-En je sproveo istraživanje i među strankama.

Ne iznenađuje da 86 odsto republikanaca ima pozitivno mišljenje o prvoj dami, niti je iznenađenje da je podržava svega 22 odsto demokrata.

UPS! Šta li joj je rekao? (VIDEO)

Ipak, i pored naglog rasta popularnosti, Melanija i dalje kaska za obožavanom Mišel Obamom, bivšom prvom damom SAD, koja je 2009. godine imala naklonost 93 odsto demokrata i čak 50 odsto republikanaca.

Očekivano je i da atraktivna Slovenka uživa veću popularnost među muškarcima, pa je tako podržava čak oko 58 odsto muškaraca, nasuprot 46 odsto žena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.