Dobio otkaz, rekao da CNN vode Jevreji

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2010, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio otkaz, rekao da CNN vode Jevreji

Voditelj kablovske mreže Si-En-En(CNN) Rik Sančes dobio je otkaz zato što je u jednoj emisiji rekao da su "svi koji vode CNN Jevreji", a popluarnog komičara Džona Stjuarta, takođe Jevreja, nazvao "zadrtim čovekom".

Si-En-En je saopštio da "Rik Sančes više nije u firmi. Riku zahvaljujemo na dugogodišnjoj saradnji i želimo mu dobro", rečeno je saopštenju. U izjavi, međutim, nije konkretno rečeno šta je povod za razlaz sa poznatim voditeljem, ali očigledno je do toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << došlo zbog spornog komentara o Jevrejima.

Sančes, poreklom Kubanac, i ranije je imao problema sa diskutabilnim komentarima. On je u jednoj emisiji nazvao predsednika Baraka Obamu "predsednikom beračem-pamuka".

Sančes je takođe zbunjivao gledaoce i sa komentarima oko izlivanja nafte iz bušotine Britiš petroleuma(BP) u Meksičkom zalivu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.