Devojčica poziva na džihad u Sidneju

Izvor: Mondo, 18.Sep.2012, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica poziva na džihad u Sidneju

U Australiji TV komentatori užasnuti snimkom osmogodišnje devojčice koja poziva na džihad i malog dečaka koji se zalaže za odrubljivanje glave.

Cela Australija užasnuta je snimkom osmogodišnje devojčice Rakaje, koja govori na muslimanskoj konferenciji u Sidneju i sa pozornice šalje poruku o snazi islamske zajednice - Ume i posvećenosti zajednice džihadu.

"Ovi ustanci su pokazali kako je Uma živa i snažna, da ima snažne osećaje prema islamu, da je posvećena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << džihadu i da se oslobodila straha koji je imala", kazala je osmogodišnja Rakaja i izazvala užas američkih TV komentatora.

"Deca mojih godina mogu se videti na ulicama kako se pridružuju ustancima i rizikuju svoje živote kako bi doneli hranu, vodu i lekove ranjenim članovima porodice, iako se neki od njih nikad neće vratiti svojim majkama. Niko nije premlad", dodala je Rakaja.



Fotografija drugog deteta, još manjeg od Rakaje potresla je naciju. Radi se o dečaku od oko dve godine koji je učestvovao u protestu muslimana u Sidneju, a koji je nosio tablu s natpisom "Odrubimo glave svima koji vređaju proroka".

Australijska policija i socijalne službe traže dečakove roditelje koji su dopustili da njihovo dete na takav način "promoviše" govor mržnje.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.