Dete umrlo pošto ga je otac zaboravio u kolima  (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Maj.2011, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete umrlo pošto ga je otac zaboravio u kolima (VIDEO)

Tragedija u Italiji. Dvogodišnja devojčica umrla u kolima jer je otac zaboravio da dođe po nju.

Jedno dete u Italiji umrlo je pošto ga je otac zaboravio u kolima na suncu i otišao na posao, a majka kaže da je to "svakom moglo da se dogodi".

Otac je trebalo da ostavi svoju devojčicu od nepunih dve godine u jaslicama, ali se umesto toga odvezao na fakultet gde predaje i vratio se tek pošto je dete porovelo pet sati u kolima na suncu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Majka snimljena kako pokušava da uguši bebu

Mislila sam da više neću videti sina

U Kini rođeno dvoglavo dete (VIDEO + FOTO)

Devojčica je prebačena u bolnicu gde su lekari posle tri dana konstantovali prestanak moždane aktivnosti. Organi deteta su donirani, javio je AP.

Majka devojčice, koja je u osmom mesecu trudnoće, rekla je da je to "moglo svakom da se dogodi." Tužilaštvo bi moglo oca da optuži za ubistvo.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.