Depardjea jedna žena optužila za silovanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardjea jedna žena optužila za silovanje

Preliminarna istraga otvorena je oko navoda za silovanje i seksualno napastvovanje protiv francuskog glumca Žerara Depardjea, rekao je danas jedan francuski sudski zvaničnik. Deparđe negira sve navode.

Taj zvaničnik je rekao da je jedna žena u ponedeljak podnela žalbu blizu južnog francuskog grada Eks-an-Provansa, a da je slučaj juče dodeljen tužiocima u Parizu.

Depardjeov advokat Erve Temim rekao je za francusku televiziju BFM TV da glumac "apsolutno demantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bilo kakve navode o silovanju, bilo kakav seksualni napad, bilo kakav zločin".

Francuski list Parizjen (Le Parisien) i televizija BFM naveli su da je žena, 22-ogodišnja glumica i plesačica, izjavila da ju je 69-ogodišnji Deparđe napao 7. avgusta i 13. avgusta u njegovom domu u Parizu. Advokat je izrazio žaljenje zbog javne prirode ove procedure koja nanosi veliku štetu Depardiju, čija nevinost će, kako je rekao, sigurno biti prepoznata. On je takođe pozvao na maksimalnu uzdržanost i umerenost i poštovanje prava svih strana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Čuveni glumac optužen za silovanje 22-godišnje koleginice

Izvor: B92, 30.Avg.2018

Glumac Žerar Depardje je pod istragom pariskog tužilaštva zbog optužbi za silovanje i seksualni napad, izjavio je danas izvor iz tog suda, dok je glumac negirao optužbe...Preliminarna istraga otvorena je oko navoda za silovanje i seksualno napastvovanje protiv francuskog glumca Žerara Depardjea,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.