Demonstranti u Kijevu polupali ruske banke!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti u Kijevu polupali ruske banke!

Ukrajinski nacionalisti napali su danas dve filijale ruskih banaka u Kijevu, tokom obeležavanja druge godišnjice od svrgavanja proruskog predsednika Viktora Jankukoviča, objavili su danas lokalni mediji.

Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky

Demonstranti su bacali kamenje na prozore ispostave "Alfa banke" i "Sberbanke" i tom prilikom oštetili nameštaj i opremu.

Demolirali su i prostorije holding kompanije najbogatijeg čoveka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ukrajini Rinata Ahmetova, prenosi AP.

Nekoliko desetina hiljada ljudi izašlo je na ulice glavnog grada Ukrajine kako bi obeležili dvogodišnjicu protesta, tokom kojih je poginulo oko 100 ljudi, od toga više od 50 njih u snajperskoj vatri.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.