Danas toplo do 32 stepena, nepogode s gradom na jugoistoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2021, 01:57

Danas toplo do 32 stepena, nepogode s gradom na jugoistoku

Danas se u istočnim i jugoistočnim krajevima očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, obilnijim pljuskovima i jakim vetrom u zoni padavina, upozorava RHMZ0.

Danas će u većem delu zemlje biti toplo s temperaturom od 27 do 32 stepena.

U Backoj i Sremu pretezno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Ujutro na istoku i jugoistoku, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Jutarnja temperatura od 12 do 20. U Beogradu pretezno sunčano i toplo.

Od sredine dana promenljivo oblačno u pojedninim delovima grada kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Jutarnja temperatura oko 20, najviša oko 31 stepen.

Do 26. juna promenljivo oblačno i toplo, do utorka nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, zatim sunčano i veoma toplo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas toplo do 32 STEPENA, ali na jugoistoku zemlje nepogode s gradom

Izvor: Blic, 19.Jun.2021

Danas se u istočnim i jugoistocnim krajevima očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, obilnijim pljuskovima i jakim vetrom u zoni padavina, upozorava RHMZ.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.