Dačić osudio ponašanje opozicije u skupštini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 18:33

Dačić osudio ponašanje opozicije u skupštini

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić osudio je danas ponašanje pojedinih opozicionih stranaka tokom sednice Skupštine Srbije ističući da bi one trebalo da budu opozicija vladajućim strukturama, a ne državnim interesima Srbije.

On je novinarima nakon Molitvenog doručka u Vašingtonu rekao da je govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića bio odgovoran, sveobuhvatan i da je dao odgovore na sva pitanja koja zanimanju građane i narodne poslanike.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečima, američki državni sekretar Entoni Blinken pozvao je Vučića uoči sednice Narodne Skupštine, jer svi znaju da će predsednik Srbije Vučić biti izložen velikim unutrašnjim i spoljašnjim pritiscima.

"Današnje scene koje su se mogle videti unutar Skupštine nanose veliku i duboku štetu Srbiji i njenim interesima, a to je da narod bude jedinstven", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: SAD pozdravljaju konstruktivan stav Vučića u dijalogu o Kosovu i Metohiji

Izvor: RTS, 02.Feb.2023

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Vašingtonu, posle Molitvenog doručka, da SAD pozdravljaju konstruktivan stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića u dijalogu o Kosovu i Metohiji. Osudio je ponašanje pojedinih opozicionih stranaka tokom sednice Skupštine, ističući da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.