DOVIJA SE: Sarkozi prosi novac preko Fejsa

Izvor: Kurir, 07.Jul.2013, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOVIJA SE: Sarkozi prosi novac preko Fejsa

PARIZ - Snašao se.

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (58) preko Fejsbuka moli ljude da mu daju nešto novca koji bi mu pomogao da spase svoju stranku, Uniju za narodni pokret (UMP). Naime, njegova partija našla se na ivici bankrota nakon što je najviši francuski sud potvrdio da je predsednički kandidat Nikola Sarkozi tokom kampanje 2012. prekoračio dopuštene troškove i da zato ove godine neće dobiti 11 miliona evra državne podrške.

- Ova neviđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << situacija je ozbiljna pretnja pluralizmu u Francuskoj i atak na stranku koja je alternativa socijalizmu - napisao je na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku Sarkozi.

Odmah ispod tog teksta nalazi se link kojim se otvara zvanična stranica stranke UMP, gde piše: „Glas opozicije neće biti ugušen! Treba nam vaša pomoć“. Ispod toga je formular koji treba da popuni potencijalni donator, a u prvom polju treba da obeleži da li će uplatiti 30, 60, 80, 120 evra ili više.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.