Čuvar zapalio vrtić u Brazilu, četvoro dece poginulo

Izvor: RTS, 05.Okt.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvar zapalio vrtić u Brazilu, četvoro dece poginulo

Četvoro dece je poginulo, a više je povređeno u vrtiću u gradu Žanaubi, na istoku Brazila, nakon što je čuvar vrtića polio zgradu alkoholom i zapalio je, saopštili su zvaničnici.
Brazilski novinski portal G1 javlja, pozivajući se na policijske izvore, da je u požaru poginula i jedna vaspitačica.

Lokalni mediji su čuvara identifikovali kao 50-godišnjeg muškarca koji je obezbeđivao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrtić od 2008. godine, a motiv napada je za sada nejasan.
Većina povređene i poginule dece je uzrasta od jedne do četiri godine, rekao je neimenovani vatrogasac u Žanaubi, navodeći da je i čuvar povređen i da je u teškom stanju, prenosi AP.
Predškolska ustanova u Žanaubi, u državi Minas Žerais, stara se o oko 70 dece, navode lokalni mediji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR: Zapalio vrtić, poginula deca

Izvor: Mondo, 05.Okt.2017

Četvoro male dece danas je poginulo, a više je povređeno u vrtiću u gradu Žanaubi, na istoku Brazila, nakon što je čuvar vrtića polio zgradu alkoholom i zapalio je, saopštili su zvaničnici...Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock..Brazilski novinski portal G1 javlja, pozivajući se na policijske...

Nastavak na Mondo...

Čuvar vrtića polio decu benzinom i zapalio

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2017

Četvoro dece i jedna vaspitačica su poginuli, a više mališana je povređeno u vrtiću u gradu Žanaubi na istoku Brazila nakon što ih je čuvar vrtića polio benzinom i zapalio...Mediji javljaju da je 50-godišnji muškarac koji je obezbeđivao vrtić od 2008. godine navodno otpušten pre nekoliko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.