Crveni meteoalarm: Bačkoj i Banatu sutra prete nepogode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni meteoalarm: Bačkoj i Banatu sutra prete nepogode

Na području Bačke danas je na snazi narandžasti meteoalarm, dok će sutra u toj oblasti, ali i u Banatu, na snazi biti crveni.

Republički hidrometeorološki zavod napominje da crveni meteoalarm označava vrlo opasno vreme.

Kako objašnjava, to znači da su prognozirane naročito opasne vremenske pojave, koje su takvog intenziteta da mogu da prouzrokuju veliku materijalnu štetu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jaka kiša i olujni vetar u Somboru i Bačkoj Palanci: Srbija se sprema za NEVREME! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2019

Nevreme pogodilo deo Srbije..Jaka kiša i olujni vetar već su stigli do Sombora i Bačke Palanke, o čemu svedoče video snimci sa društvenih mreža...Podsećanja radi, ovo olujno nevreme je u toku današnjeg dana već pogodilo delove Hrvatske i BiH, gde je pričinilo veliku materijalnu štetu...Sombor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.