Izvor: B92, 02.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski bokser ubijen u Bronksu

Njujork -- Crnogorski bokser Kemal Kolenović ubijen u nedelju ispred jednog bara u Bronksu.

Prema izjavama očevidaca, Kolenovića je na trotoaru pregazio automobil, a Kolenović je pre toga, oko 4.00 po lokalnom vremenu, bio u restoranu s nekoliko osoba. Očevici su preneli da je došlo do svađe među zemljacima.

Kolenović je tada izveo jednog muškarca koji je učestvovao u raspravi, a Kolenovićev rođak je izjavio da je Kemal to učinio kako bi smirio tu osobu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jedan od učesnika u raspravi kasnije je izašao iz restorana i ušao u svoj sportski automobil, sačekao da Kolenović izađe i pregazio ga.

Kolenović je imigrant iz Crne Gore, a poslednji meč imao je prošlog meseca, kada je američkog boksera Ronija Glovera nokautirao u prvoj rundi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.