Čovek-brada: Kinez sa retkim oboljenjem

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek-brada: Kinez sa retkim oboljenjem

Čang Du (47) iz Kine oboleo je od nepoznate bolesti zbog koje mu sve više otiče brada. Lekari do sada nisu videli tako nešto, a jadan čovek više ne može ni da jede ni pije zbog svog stanja.

Čang Du živi u jednom malom selu u kineskoj provinciji Henan. On je pre izvesnog vremena oboleo od nepoznate bolesti i sada ne može ni da jede ni da pije, s obzirom da mu je brada toliko otekla da ne može da zatvori usta.

Sve je počelo pre pet godina. Tada je Čang Du primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bubuljicu na bradi zbog čega je otišao kod jednog travara koji mu je dao lek od koga je navodno brada počela da mu otiče.

Lekari su iznenađeni ovim retkim oboljenjem. Čang Du nema novca za operaciju koju mu predlažu, pa se nada da će mu neko pomoći zbog čega je istupio u javnost i dozvolio novinarima da ga fotografišu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.