Čelsi Klinton naplaćuje predavanja 75.000 dolara!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi Klinton naplaćuje predavanja 75.000 dolara!

VAŠINGTON - Čelsi Klinton, ćerka bivšeg američkog predsednika Bila Klintona i bivše državne sekretarke Hilari Klinton, dobija i do 75.000 dolara po govoru, objavili su američki mediji.

Kao i njeni roditelji, i 34-godišnja Čelsi ume da svojim govorima privuče veliki broj slušalaca, a i da pritom dobro zaradi.

Portparol Fondacije Klinton izjavio je za AP da Čelsi drži govore u ime ove organizacije i precizirao da za većinu predavanja nije tražila nikakav honorar. Ćerka jedinica bračnog para Klinton ima aktivnu ulogu u porodičnoj fondaciji. Ona i njen suprug bankar Mark Mezvinski očekuju svoje prvo dete ove jeseni.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.