Bugarin dobio 3,5 miliona evra na lutriji

Izvor: Blic, 11.Feb.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarin dobio 3,5 miliona evra na lutriji

U Bugarskoj je posle 11 kola neizvesnosti u igri na sreću loto ''6 od 49'' izvučena šestica, a dobitak je veći od sedam miliona leva, odnosno 3,5 miliona evra.

U lotomaniji, koja je zaokupljala Bugare tokom poslednjih sedmica samo za sinoćnje izvlačenje uplaćeno je 1.756.018 listića sa oko 2,25 miliona evra.

Dobitna srećka kupljena je u gradu Kubrat u severnoj Bugarskoj, a igrač je igrao sa običnim listićem od 2,80 leva ili ukuopno 1,4 evra.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobitnik velikog džekpota, koji je dobio oko 1,3 miliona leva ili oko 0,65 miliona evra, živi u gradića Singulare u istočnoj Bugarskoj. Zanimljivo je da je i on uplatio običan listić sa četiri kombinacije za 1,60 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.