Brokeri oprezni zbog inflacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2021, 09:17

Brokeri oprezni zbog inflacije

Berzanski indeksi na Vol Stritu ostali su danas skoro nepromenjeni u odnosu na prethodne trgovine jer ulagači nisu spremni na prevelik rizik dok situacija o kretanju inflacije u Sjedinjenim Državama ne bude jasnija, javlja Rojters.

Indeks Dau Džons ojačao je 45 bodova - na 34.575, što je 0,13 odsto, dok je S&P 500 pao 0,05 posto, na 4.202 boda.

Među 11 najvažnijih sektora S&P 500 indeksa, u utorak su najviše porasle cene akcija u finansijskom, a potom energetskom sektoru, što se tumači rastu cena nafte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brokeri na Vol Stritu oprezni zbog kretanja inflacije

Izvor: Kamatica.com, 02.Jun.2021

Berzanski indeksi na Vol Stritu ostali su danas skoro nepromenjeni u odnosu na prethodne trgovine jer ulagači nisu spremni na prevelik rizik dok situacija o kretanju inflacije u Sjedinjenim Državama ne bude jasnija, javlja Rojters..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.