Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj žrtava napada u Nici povećan na 86

Broj žrtava napada u Nici, koji se dogodio 14. jula, povećan je na 86, nakon što je danas potvrđeno da je jedan muškarac, čije ime nije objavljeno, podlegao povredama koje je zadobio u ovom napadu.

Državni sekretar zadužen za pomoć žrtvama Žulijet Medal rekla je danas da je umro drugi muškarac koji je hospitalizovan nakon napada.

Ona nije saopštila njegovo ime, ali je rekla da je bio oženjen i da je imao decu.

Islamska država preuzela je odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za ovaj, kao i za napad od 26. jula kada je ubijen sveštenik u crkvi na severozapadu Francuske.

Pročitajte još:

Ova grupa preuzela je odgovornost i za ubistvo policijskog para u njihovoj kući zapadno od Pariza.

Napadač Mohamed Bulel (31), državljanin Tunisa, izvršio je napad kamionom na šetalištu u Nici u vreme proslava povodom Dana Bastilje, 14. jula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.