Britanska vlada razmatra opcije o Bregzitu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska vlada razmatra opcije o Bregzitu

Britanska vlada razmatra moguće odgovore na odluku predsedavajućeg parlamenta da premijerka Tereza Mej ne može da ponovo pred poslanike iznese sporazum o istupanju iz EU koji su oni već dva puta odbili.

Ministar za Bregzit Stiven Barkli rekao je danas da će vlada "ozbiljno razmotriti" odluku predsedavajućeg Džona Berkaua da se sporazum ne može staviti na glasanje ako ne bude suštinskih izmena. Mej je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vodila razgovore s protivnicima u okviru priprema za novo glasanje.

Barkli je rekao da vlada treba da "detaljno prouči odluku".

"Činjenica da je jedan broj poslanika rekao da će drugačije glasati ukazuje na to da su stvari drugačije", naveo je on.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Britanska vlada razmatra opcije o Bregzitu

Izvor: B92, 19.Mar.2019

Vlada VB razmatra moguće odgovore na odluku predsedavajućeg parlamenta da premijerka Tereza Mej ne može da opet pred poslanike iznese sporazum o istupanju iz EU..Poslanici su to već dva puta odbili...Ministar za Bregzit Stiven Barkli rekao je danas da će vlada "ozbiljno razmotriti" odluku predsedavajućeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.