Britanija i EU i dalje imaju prepreke

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Britanija i EU i dalje imaju prepreke"

Edinburg -- Velika Britanija i EU i dalje moraju da prevaziđu ključne prepreke, pre nego što se postigne dogovor o Bregzitu, izjavila je premijerka Škotske Nikola Stardžen.

Ona je to izjavila nakon sastanka s britanskom premijerkom Terezom Mej.

"Jasno je da postoje ključni problemi između EU i Britanije koji se moraju rešiti", poručila je Stardženova u saopštenju, prenosi Rojters. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Juče su se pojavili navodi da je Mejova postigla Sporazum o izlasku Britanije iz EU, međutim, to je ubrzo demantovano. Britansku premijerku u sredu očekuje samit lidera EU, gde će pokušati da dođe do rešenja o Bregzitu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Britanija i EU i dalje imaju prepreke"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2018

"Velika Britanija i Evropska unija i dalje moraju da prevaziđu ključne prepreke, pre nego što se postigne dogovor o Bregzitu", izjavila je danas premijerka Škotske Nikola Stardžen nakon sastanka s britanskom premijerkom Terezom Mej...- Jasno je da postoje ključni problemi između EU i Britanije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.