Brava između nogu za nevernicu?!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jul.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brava između nogu za "nevernicu"?!

Sitabai Čouhan iz Indije završila je u bolnici, gde su lekari otkrili stravičan slučaj zlostavljanja - suprug joj je iglom probio genitalije i ugradio malu bravu između nogu, koju je zaključavao kad bi išao na posao.

Nesrećnoj ženi koja je zbog svega pokušala da se ubije, suprug je bravu ugradio pre četiri godine, a lekari su je uklonili tek kad je policija uhvatila muškarca i od njega uzela ključ koji je držao u svojoj čarapi.Žena s oporavlja, a muž je policiji rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da se na ovaj potez odlučio jer su neke žene iz njegove porodici "zastranile". Protiv muža siledžije podignuta je optužnica za maltretiranje i nasilje u porodici. Muškarac je opsan kao "alkoholičar koji je mentalno nestabilan".

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.