Borkoviću pol pozicija na Hungaroringu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borkoviću pol pozicija na Hungaroringu

Srpski automobilista Dušan Borković startovaće sutra u Mađarskoj sa prve pozicije na otvaranju Evropskog šampionata turing automobila (ETCC).

Borković je ostvario najbrže vreme u kvalifikacijama, pošto je krug u svom automobilu SEAT Leon Kup rejser završio u vremenu 1:55.228. Prvo mesto u kvalifikacijama donelo mu je i prva tri boda na startu sezone.

Pančevac je ostavio iza sebe aktuelnog evropskog šampiona Petra Fulina iz Češke za nešto više od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedne desetinke, čime je svima stavio do znanja da će u svojoj drugoj sezoni u Evropskom kupu jurišati na titulu.

On je na početku sezone napustio Svetski šampionatu turing automobila ( WTCC ) i prešao u ETCC .

Prva trka biće vožena sutra u 10.05, a druga od 11.10.
Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borkoviću pol pozicija na Hungaroringu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2015

BUDIMPEŠTA - Srpski automobilista Dušan Borković startovaće sutra u Mađarskoj sa prve pozicije na otvaranju Evropskog šampionata turing automobila (ETCC).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Borković na pol poziciji na Hungaroringu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2015

Srpski automobilista ostvario najbrže vreme na kvalifikacijama i prva tri boda pred prvu ETCC trku u Mađarskoj...Najbolji srpski automobilista Dušan Borković na prvoj trci nove ETCC sezone u Mađarskoj startovaće s prve pozicije!..Vozač NIS Petrol Racing tima ostvario je najbrže vreme u kvalifikacijama,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.