Bombaški napad na crkvu, ima mrtvih

Izvor: Mondo, 17.Dec.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaški napad na crkvu, ima mrtvih

Dvojica bombaša napala su hrišćansku crkvu na jugozapadu Pakistana. U napadu ima mrtvih i skoro 20 ranjenih.

Foto: AP Photo/Arshad Butt

Četiri osobe su ubijene, a 18 ranjeno kada su dvojica bombaša napala hrišćansku crkvu u pakistanskom gradu Keta na jugozapadu zemlje, saopštila je policija u Pakistanu.

Napad je počeo na početku službe, kada su napadači aktivirali bombu i počeli da pucaju na vernike.

U trenutku napada u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crkvi se nalazilo stotine vernika, a policija je navela da je jedan od napadača ubijen na ulazu u crkvu, dok je drugi aktivirao eksploziv u samoj crkvi, prenosi AP.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Napad na crkvu uoči Božića, poginulo osmoro

Izvor: Mondo, 17.Dec.2017

Dvojica bombaša napala su hrišćansku crkvu na jugozapadu Pakistana. Broj mrtvih i ranjenih raste, prema poslednjim informacijama poginulo je osmoro...Foto: AP Photo/Arshad Butt..Osam ljudi je ubijeno, a 42 ranjeno kada su dvojica bombaša napala hrišćansku crkvu u pakistanskom gradu Keta na jugozapadu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.