Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba ili šala: Avion sa danskim princom - evakuisan

KOPENHAGEN - Avion u kojem su se nalazili danski princ Frederik i njegova supruga Mari, policija je danas evakuisala na aerodromu u Kopenhagenu zbog pretnje bombom, saopštili su zvaničnici.

Policija je uhapsila čoveka osumnjičenog da je pretio postavljanjem bombe, rekao je portparol policije.

Avion kompanije SAS pripremao se da poleti za Čikago kada su svi putnici, uključujući Frederika i njegovu suprugu rođenu u Australiji, evakuisani oko 15.30 časova, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je portparol.

Danski tabloid Ekstrabladet javio je da se osumnjičeni našalio da ima bombu u torbi, ali da je policija to ozbiljno shvatila i evakuisala avion tražeći bombu. Iz policije nisu potvrđeni navodi tabloida.

Frederik i Mari su planirali petodnevnu zvaničnu posetu SAD tokom koje je osim Čikaga trebalo da posete Nebrasku, Kolorado i Njujork.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.