Blokirana Budva: Ranjen penzionisani policijski inspektor!

Izvor: Press, 08.Feb.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirana Budva: Ranjen penzionisani policijski inspektor!

Penzionisani inspektor Milorad Laban (58) ranjen je u nedelju veče, oko 19.40 ispred zgrade kojoj živi, u Mediteranskoj ulici
Penzionisani inspektor Milorad Laban (58) ranjen je u nedelju veče, oko 19.40 ispred zgrade kojoj živi, u Mediteranskoj ulici, u centru Budve. Za sada nepoznati napadač ranio je bivšeg radnika crnogorskog MUP u noge, a kako saznaju „Novosti“, on nije životno ugrožen. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << traga za napadačem., svi izlazi iz Budve su blokirani.
Kako saznajemo, napadač je sačekao Labana haustoru. Dok se nekadašnji policajac približavao ulazu, izašao je iz zgrade, ispalio hice iz vatrenog oružja, i pobegao u nepoznatom pravcu.
Laban je tokom rada u policiji bio inspektor za kriminal, a sada radi kao stražar u Grblju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.