Izvor: RTS, 02.Avg.2020, 22:42

Bizarno ubistvo radnika "Burger kinga"

Nakon svađe zbog kašnjenja porudžbine, radnik Burger kinga ubijen je na Floridi.
Kancelarija šerifa okruga Orandž identifikovala je osumnjičenog za ubistvo iz pištolja kao 37-godišnjeg Kelvisa Rodrigesa Tormesa, prenosi AP.
Ubijen je Dezmond Armond Džošua Džunior (22), koji je nedavno počeo da radi u restoranu.
Do pucnjave je došlo u subotu uveče nakon što je žena koja je poručila hranu kritikovala je Džošuu zbog dužeg čekanja.
Njoj je vraćen novac, ali se pošto je najpre otišla, vratila zajedno s Tormesom koji je pucao u radnika "Burger kinga" tokom svađe na parkingu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIZARNO UBISTVO U BURGER KINGU: Radnik ubijen jer je kasnila porudžbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020

Do pucnjave je došlo u subotu uveče nakon što je žena koja je poručila hranu kritikovala radnika..Radnik Burger Kinga ubijen je nakon svađe zbog kašnjenja porudžbine hrane, saopštile su vlasti države Floride. Kancelarija šerifa identifikovala je počinitelja koji je žrtvu ubio iz pištolja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Radnik ubijen zbog kašnjenja porudžbine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2020, 07:52

Radnik Burger Kinga ubijen je nakon svađe zbog kašnjenja porudžbine hrane, saopštile su vlasti države Floride. Kancelarija šerifa identifikovala je počinitelja koji je žrtvu ubio iz pištolja kao 37-godišnjeg Kelvisa Rodriguesa Tormesa, prenosi AP .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.